E-mail Iskanje Forum Ax Elektronika
Nova številka Pretekle številke Download Virtualna trgovina Povezave
Svet elektronike - logo
 

Iskanje po člankih

 

 
NAVODILA ZA KUPOVANJE IN UPORABO ŽETONOV
Dragi uporabniki spletnih strani revije Svet elektronike! Trudili smo se, da bodo naše spletne aplikacije prijazne za vas uporabnike. V kolikor boste našli kakšno pomankljivost ali imate pripombo o delovanju naših spletnih programov, nam to prosimo sporočite na naš elektronski naslov:
stik@svet-el.si

Neregistrirani uporabniki

Novi kupci kliknite povezavo Moj profil, kjer se odpre okno, v katerem boste videli povezave za nove kupce. Fizične osebe kliknite povezavo Registracija za fizične osebe (posamezniki), pravne osebe pa povezavo Registracija za pravne osebe (podjetja in organizacije).

V oknu registracije je potrebno izpolniti vsa polja, kjer je označeno z zvezdico *.

Že registrirani uporabniki

Vsem registriranim uporabnikom Virtualne trgovine se ni potrebno na novo registrirati, saj z obstoječim uporabniškim imenom in geslom lahko kupujete tudi žetone.

Obstoječi uporabniki lahko kliknete povezavo Nakup žetonov, odpre se okno, kjer se boste prijavili v sistem.

V kolikor ste uporabili pravilno uporabniško ime in geslo se bo ob kliku povezave Prijava odprlo okno, kjer boste lahko naročili določeno število žetonov. Izberite način plačila in kliknite Naroči. Nato boste po elektronski pošti v vaš elektronski predal prejeli žetone, ki jih lahko uporabite za nakupe člankov. Predlagamo, da si to elektronsko sporočilo shranite tako, da ga ne boste izgubili. V kolikor se bo to kljub vsemu zgodilo, boste lahko zaprosili za ponovem izpis žetonov pri administratorju.

Veljavnost žetonov

Posamezni kupljeni žetoni imajo do nadaljnega neomejeno veljavnost, uporabljen žeton pa ima veljavnost 1 dan. Na zahtevo kupca lahko administrator kupcu pošlje spisek uporabljenih in neuporabljenih žetonov.

Reklamacije

Uporabljena tehnologija in programska oprema omogočata, da bo vsak uporabljen žeton dejansko koristno uporabljen. V kolikor bi se zgodilo, da se je med prenosom datoteke zrušila telefonska linija ali je bil prenos kakor koli onemogočen, boste izkoriščeni žeton ponovno uporabili za prenos iste datoteke kadarkoli v roku 24 ur od prvega prenosa datoteke. Vsled tega je sistem takšen, da preprečuje potrebo za reklamacije. V kolikor kakorkoli niste zadovoljni z našim sistemov žetonov prosimo, da se obrnete na prodajno službo, ki bo Vašo reklamacijo rešila v najkrajšem možnem času.

Veljavnost cen

Žetone se kupi v kompletu 10-ih za ceno 7 EUR. Cene so v EUR z vključenim DDV in veljajo na dan nakupa žetona. Za vse informacije smo vam na voljo na E-pošta: stik@svet-el.si.


AX elektronika d.o.o.
Jurij Mikeln, dipl. inž, direktor

Zadnja sprememba tega dokumenta: 15. 09. 2010